laupäev, 25. aprill 2009

Lendav hollandlane - ehk soodsaimalt Hollandisse

20. maini on mul Groningenis üürileping. Mis siis saab - ma ei tea!!? Kes tahab külla tulla tulla, kiirustagu.

Kõige soodsamalt ja seiklusrohkemalt saab Groningenisse Ryanairiga Bremeni kaudu. Näiteks mai kuus edasi-tagasi Riia-Bremen lähevad lennupiletid maksma kuskil 70 latti (1500 krooni). Sinna lisandub veel kaks Tallinn-Riia bussipiletit (400 krooni) ja Bremen-Groningen bussipilet, kaks piletit samuti kuskil 400 krooni. (Trantsport kokku 2300 krooni!) Et kõige soodsamad piletid saada, peab muidugi varakult tegutsema hakkama ning 70 latti lennupiletite eest pole Ryanairiga mitte kõige soodsam pakkumine. Näiteks, kui tahad augustis Hollandisse tulla, siis peab Ryanairile maksma kõigest 800 krooni ja siis maksad nii õhu- kui maatrantspordile kokku 1600 krooni kõigest!!

Riia kaudu tulemine tähendab seda, et päeva peab arvestama siia sõiduks ja päeva tagasi sõiduks. Ja öö bussis ning varajane lend! Samas, bussi ja lennu vahepeal saab näiteks Riias ja Bremenis ringi uidata:). Miks mitte külastada esimese linnana Hollandis Groningeni ja siis minna rongiga Amsterdami.

No ja siis on muidugi Airbaltic Tallinn-Amsterdam. Hetkeseisuga peab mai kuus edasi-tagasi piletite eest maksma ligikaudu 4500 krooni. Kui Groningenisse tulla, siis nii piletihinna, kui sõidule kulutatava aja suhtes pole vahet, kas tulla Amsterdamist, või Bremenist. Hollandi-siseste rongide kohta saab infot siit

Estonian Air
: on varakult ette planeerimata (näiteks mai kuus) hirmkallis, aga näiteks varakult ära ostes augustis saab edasi-tagasi Tallinn-Amsterdam nii 3000 krooni koos kõikide maksudega. Soodsaimate pakkumiste otsimiseks on hea Estraveli kodukas

2 kommentaari:

Risto ütles ...

heh, siis ma oleks võind ju kohe oma pileti su vennale anda kui hinnad nii kõrged on. :S

Anonüümne ütles ...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.